V době nejistého počasí a společenské nestability prudce stoupá zájem lidí o pěstování vlastních potravin. Tato kniha vám přináší techniky pěstování schopné čelit výzvám sahajícím od zdravotních a finančních problémů přes speciální dietní požadavky až po vážné katastrofy a klimatické změny.

Americká bioložka a odbornice na zahradničení Carol Deppe čerpá z vědeckých objevů v mnoha odvětvích, aby vyvinula obecné principy nezdolného zahradničení. Zahradníci se naučí podle autorčiných podrobných instrukcí pěstovat, skladovat a používat pět potravin zásadních pro soběstačnost: brambory, kukuřici, fazole, dýně a vejce.

Dozvědí se, jak:

* Pěstovat potraviny v době divokého počasí a klimatických změn
* Zahradničit s malou nebo nulovou zálivkou a bez přísunu nakupovaných zdrojů
* Zahradničit efektivně a pohodlně (dokonce i s bolavými zády)
* Přizpůsobit svoji zahradu speciálním dietním potřebám nebo potřebě kontrolovat váhu
* Péct chleba a koláče z doma vypěstované kukuřice podle originálních bezlepkových receptů (bez dalších zrnin, umělých pojiv i bez mléčných výrobků)
* Chovat nosné hejno kachen nebo slepic, propojit chov se zahradničením a pěstovat si pro drůbež většinu krmiv

 

Hmotnost 0,575 kg